MESEBIRODALOM

          Minden ami mese és minden ami játék 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Éjféltől Új Év köszönt ránk, Holnaptól 2013 ír az egész világ, s ha az óra elüti a 12-t, jó kedvvel nyiss ki egy üveg pezsgőt!BUÉK

 

 

KÍVÁNOM, HOGY AZ ÚJ ÉVBEN NAPONTA MOLESZTÁLJON A SZERENCSE, AZ EGÉSZSÉG VEGYEN ÜLDÖZŐBE, MENJEN AZ AGYADRA A GAZDAGSÁG, S NYUGTON NE HAGYJON A BOLDOGSÁG ! BUÉK

 

 Ma van az év utolsó napja a hirt mindenki sms-be kapja kopogtat az ujév már csak néhány óra ne gondolj ma másra csak a szépre jóra Boldog Új évet kivánok !

 

 

 

 Buborék van a pohárba , malac repül a szobába , pezsgőt inni most nem szégyen  , önts úgy is ha nem kérek  , ma még nagy bulit csinálok Boldog Új Évet kivánok  

 

 

 

Ha tehetném, fognám a kezedet. Őrizve követném, minden léptedet De, mivel ezt nem lehet, küldöm, ezt az sms-t. Nem kívánok egyebet, boldog legyen életed. 2011-ben is kisérje, utadat a szeretet. . Kívánok neked Szerencsés éveket!   

 

 

 

KÉT SZŐKE CICA LOVAGOLJON RAJTAD, MIKÖZBEN 10 UTÁNNAD KAJTAT. SÖR,BOR FOLLYON A SZÁDBA ÚGY ÖREGEDJÉL MEG EGY ARANNYAL TELI KÁDBA. EZT KÍVÁNOM NEKED A KÖVETKEZŐ ÉVRE  !

 

SZILVESZTER ÉJSZAKA MINDEN JÓT KÍVÁNOK, AHOVA CSAK LÉPEL NYÍLJANAK VIRÁGOK. MÉG A HÓ FELETT IS VIRÁG NYÍLADOZZON, DALOSMADÁR ZENGJEN,MINDEN RÓZSABOKRON. LEGYEN SZÉP,LEGYEN JÓ,LEGYEN MINDEN BŐVEN, SZÁLLJON RÁTOK ÁLDÁS,EBBEN AZ ÚJ ÉVBEN ! 

 

 

 

 Itt a Szilveszter , vége az évnek , kell a zsíros kocsonnya és a vörösbor a bélnek. Hopp , ott egy kismalac ,  rálép egy kekszre,vegyél rá valakit az ORÁLIS SEXRE.BUÉK .

 

 

 

 Új év hajnalán, ha a petárdák hangja lassan elcsendesül, az Ó évből mi hiányzott zárd szívedbe, várd  , s beteljesül ! E gondolatokkal leplek meg téged, s kívánok néked Boldog új évet !  

 

 

 

 Pezsgő durran,konfetti hullik, az Ó év hamarosan elmúlik. Jó egézség és szerencse mindig útólérjen, ami eddig rossz volt soha ne kisértsen! BUÉK!  

 

 

 

 Ma befogsz rúgni mint az szamár,holnap olyan leszel mint a lajhár,sarokba is csak azért fogsz állni ,hogy kapaszkodva tudjál hányni!!: B.U.É.K.!!  

 

 

 

Utolsó napján ennek az évnek ekkor leszek Én nagyon részeg! Ezért írok előre , találkozzunk jövőre!BUÉK!!!

 

 

 

 Irigykedve néz most a húsvéti nyúl, mert a mai buliban a Jézuska az úr. Táncolnak az angyalok, szikráznak a fények, legyen ma szép napod, s utána Boldog Új Éved!  

 

 

 

Ha ma éjjel éjfélt üt az óra , Készülj fel az évfordulóra. Vedd elő szívedből ki ma nem lehet veled , és gondolj két emberre ,ki téged nagyon szeret. Így köszöntsd az Új évet,felejtsd el a rossz emléket. S bizz,hogy jövőre együtt búcsúztatjuk el az Ó évet. Boldog Új Évet.  

 

 

 

Bár az évnek még nincs vége,lehet,hogy négykézláb érek a végére,ezért míg stabilan állok Boldog Új Évet Kívánok!  

 

 

 

 Szilveszterkor ha majd éjfélt üt az óra, Gondolj kérlek rám is csak egy pillanatra. Enyhe szellő szárnyán szeretetet viszek Boldog Új Esztendőt Kívánok Neked!  

 

 

 

Virradjon rád szép nap,köszöntsön rád jó év, kedves hajlékodba költözzön a jólét. A lelkedbe boldogság, a szívedbe béke, eztkívánom neked az új évre !

 

 

 

Új évi kismalac farka lógjon a szádba , hajnali 6 előtt ne kerülj az ágyba! Durranjon a pezsgő szóljon hát az ének.BOLDOG UJÉVET KIVÁNOK NÉKED!  

 

 

  


 

 

Asztali nézet